Lihaversio voileipäkakusta on varmaankin se, mitä tulee useimmin tehtyä. Tavallisimmin täytteissä on kinkkua ja metvurstia, mutta tässäpä ohje savuporo- ja kinkkutäytteisiin kakkuihin. Monikossa sen vuoksi, että tuli lyhyen ajan sisällä tehtyä sekä perinteisempi kuorrutettu voileipäkakku että hyydykeversio.
Kannattaa huomioida pohjaa leipoessa, minkä kokoista kakkua on tekemässä. Isoon voileipäkakkuun tarvitsee 2 pellillista ketoleipää ja hyydykekakkun riittää yksi pohja (josta itse asiassa jää reunapalat syötäväksi).
Latest posts by Pia (see all)
- Pisavaaran Joulukalenteri 2021 - 1.12.2021
- Pisavaaran Joulutarina vuodelta 2019 - 1.12.2021
- Ketoisa savuporo-kinkkuvoileipäkakku - 2.8.2021