Ketovoileipäkakun voi tehdä myös kääretorttuna.
Sekoita jogurtti kananmunien kanssa tasaiseksi, ei tarvitse vatkata pitkään. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää kananmuna-jogurttiseokseen. Levitä leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 200 asteessa n. 10 minuuttia, kunnes pinta on saanut vähän väriä.
Anna jäähtyä sillä aikaa, kun valmistat täytteen.
Pilko kurkku, paprika ja kylmäsavulohi pieniksi kuutioiksi ja hienonna halutessasi myös sulatettuja katkarapuja vähän pienemmäksi. Sekoita keskenään tuorejuusto, jogurtti ja majoneesi. Lisää muut ainekset ja tilkka sitruunan mehua. Maista täytettä ja lisää tarvittaessa mausteita makusi mukaan.
Laita pohja leivinpaperin päälle ja kostuta hieman pohjaa esim. sitruunalla maustetulla vedellä. Levitä täyte pohjalle, mutta jätä toinen reuna ilman täytettä, jotta täyte ei pursua ulos käärittäessä. Kääri varovasti rullalle leivinpaperia apuna käyttäen. Sulje molemmat päät leivinpaperirullasta ja nosta jääkaappiin tekeytymään vähintään muutamaksi tunniksi.
Kuorruta kakku tuorejuustolla ja koristele täytteen aineksilla eli lohella ja katkaravuilla sekä tuorekurkulla. Ja eiku nauttimaan!