Tulostusasetukset

Ketoisa paholaisen hillo

Ketoisa paholaisen hillo purkissa
Ruokalajit
Aika
Valmisteluaika: 10 minuuttia Kypsennysaika: 40 minuuttia Tekeytymisaika: 30 minuuttia Kokonaisaika: 1 tunti 20 minuuttia
Ainekset
  • 1 purkki tomaattimurskaa (tai esim. Mutti pizza sauce)
  • 2 pientä sipulia tai 1 iso
  • 1 paprika
  • tuoretta chiliä maun mukaan
  • 3-5 valkosipulin kynttä
  • 2 ruokalusikallista omena- tai valkoviinietikkaa
  • ripaus suolaa
  • karppisokeria tai muuta makeutusta
  • liivatetta, jos hillo on liian löysää
Valmistusohje
  1. Ketoisan paholaisen hillon ainekset

    Pilko kaikki ainekset pieneksi. Käytä tarvittaessa esim. blenderiä, jos tykkää sosemaisemmasta hillosta.

  2. Lisää kattilaan kaikki muut ainekset, paitsi etikka ja karppisokeri.

  3. Ketoisa paholaisen hillo kattilassa

    Keitä hiljalleen 30-40 minuuttia.

  4. Lisää etikka ja karppisokeri. Jatka keittämistä vielä hetki.

  5. Hillo saa tässä vaiheessa maistua melko tuliselta, hillo hieman mietonee jäähtyessään.

  6. Jos hillo on liian löysää, lisää 1-2 liotettua liivatelehteä.

  7. Anna jäähtyä ja laita esim. lasipurkkiin.

Vinkki

Paholaisen hillo sopii vuohenjuuston ja muidenkin juustojen lisäksi mainiosti esim. ketoburgerin väliin 😋

Pia

Ketoruokavaliolla syyskuusta 2019 lähtien. Omia reseptejä tulee tehtyä lähes vahingossakin, kun aina ei ole juuri alkuperäisessä reseptissä olevia aineksia. Toki osa muutoksista ihan suunniteltujakin!